Beursinformatie

Programmering

Tijdens de Haagse Strand- & Terrasbeurs worden vele activiteiten georganiseerd om bezoekers, exposanten en gemeente dichter bij elkaar te brengen. Kennis wordt gedeeld en ondernemingen worden in het zonnetje gezet. Ook zal dit jaar de beursgids zijn entree doen.

Masterclasses & workshops

Tijdens de beurs kunt u deelnemen aan masterclasses en workshops, schrijf je nu in!

Masterclass 'Lekker Sociaal' door de Broodbrouwers

Tijden masterclass: 13:15 tot 13:45

Locatie:  Zee foyer

Workshop 'Flexibele arbeidscontracten' door Koninklijke Horeca Nederland

De Koninklijke Horeca Nederland zal tijdens de Haagse Strand- & Terrasbeurs een workshop 'Flexibele arbeidscontracten' verzorgen. Onderwerpen als flexibele arbeidsovereenkomsten en  werktijden, de do's en dont's bij het maken van roosters en salarisverplichtingen komen aan bod. Ook de omgang met ziekteverzuim en transitievergoeding worden besproken, en natuurlijk is er ook de tijd om vragen te stellen aan professionals. 

Tijden workshop 1e ronde: 14.00 tot 14.45 uur 

(Deze workshop is vol, u kunt zich hier niet meer voor aanmelden)

Tijden workshop 2e ronde: 15.30  tot 16.15 uur

Locatie: Zee foyer

Masterclass 'Online zichtbaarheid' door Haagse Schatten

Deze masterclass is vol, u kunt zich hier niet meer voor aanmelden

Stel jij jezelf weleens de vraag hoe je als bedrijf naar buiten toe wilt treden? Welke doelgroep je wilt bereiken en hoe je hen het beste kunt bereiken? Wat goed! Doe je dat nog niet, of niet vaak genoeg maar snap je wel wat de kracht van online zichtbaarheid is? Dan helpen wij jou in deze masterclass graag een eindje op weg! Met concrete voorbeelden, do's en dont's en natuurlijk wat handvatten om ook daadwerkelijk zelf aan de slag te kunnen. 

Tijden masterclass: 15:00 tot 15:25 uur

Locatie: Zee foyer

Workshop 'Duurzame horeca? Zo dus!' door Duurzaam Den Haag

Duurzaam Den Haag vertelt tijdens hun masterclass over de aspecten in de horeca die relevant zijn voor verduurzaming, zoals de locatie, energiegebruik, de kaart en accessoires. Ook introduceren zij de grondstoffenfiets.

Tijden masterclass: 15.00 tot 15:30 uur

Locatie: Pier foyer

Masterclass 'Gastvrijheidsboost' door Gastvrijheidscoach

De Gastvrijheidscoach geeft jou de boost die jij nodig hebt tijdens een motiverende, energieke masterclass door inzicht te geven in redelijk gemakkelijke en toepasbare tips en tricks, om zo meer uit jouw team te halen! Met hun eigen app, met unieke online acadamy, vind je veel gave video's met lessen. De app biedt 1 plek voor alle communicatie, informatie en kennis voor jouw team. Speciaal voor ondernemers en leidinggevenden.

Tijden masterclass: 14:15 tot 14:45 uur

Locatie: Pier foyer

Masterclass 'Neuromarketing' door Sligro

Bij neuromarketing staan de (onbewuste) breinprocessen van de klant 

centraal. Ontdek hoe jij jouw klant kunt bereiken door een nieuwe manier van 

marketing.

Tijden masterclass: 15:35 tot 16:00

Locatie: Pier foyer

Masterclass 'Rendement' door Stichting Noordzeevis

Stappen zetten in lokaliteit en tegelijkertijd je rendement verhogen? Het klinkt raar, maar het kan gerealiseerd worden met Noordzeevis op de menukaart. Bezoek deze masterclass en leer wat jij hieraan kan doen.

Tijden masterclass: 16:15 tot 17:00

Locatie: Pier foyer

Workshop 'Horeca kennisquiz'

Heb jij de meeste horecakennis van Den Haag? Win prijzen zoals een uitje naar de Escaperoom!

Locatie: Beursvloer

Masterclass 'Op weg naar de Green Key: Duurzaamheidskeurmerk Green Key behalen' door Gemeente Den Haag

Tijden masterclass: 16:30 tot 17:00

Locatie: Zee foyer

ZiN Inspiratielab door Sligro

Word nog beter in je vak én business! ZiN is hét Inspiratielab dat jou als foodprofessional helpt om nog beter te worden in je vak en business. In de vorm van masterclasses, smaakmakende sessies, presentaties, vak trainingen en culinaire events wordt kennis gedeeld en worden waardevolle ontmoetingen gerealiseerd. Nu op locatie, bij jou op deze beurs. Meld je aan en ontwikkel al je ZiNtuigen!

Tijden masterclass: 14:30

Locatie: Beursvloer

Awards

Dit jaar zullen verschillende awards uitgereikt worden aan horeca-eigenaren die dit verdienen. De awards zijn onderverdeeld in drie categorieën, te benoemen:

- Meest duurzame horecaonderneming

- Beste nieuwkomer

- Beste gebruik van Noordzeevis

Binnen deze categorieën worden verschillende horecaondernemingen en -eigenaren genomineerd.  Je kunt nu stemmen op jouw favoriete horecaonderneming via 'Stem nu!'. Wie weet nemen zij op 4 februari dan een award in ontvangst, uitgereikt door Haagse burgemeester Pauline Krikke!

Beursgids

Naast de awards zal ook de beursgids zijn entree doen. In de beursgids zijn alle deelnemende exposanten te vinden, met contactgegevens en de locatie waarop hij/zij te vinden is op het beursterrein.

© 2018 door Haagse Strand- en Terrasbeurs