Nominaties

Dit jaar zijn er drie awards waarvoor Haagse horeca genomineerd kan worden. De drie awards zijn:

  • Beste Haagse nieuwkomer 2019 

  • Meest duurzame horecaonderneming;

  • Beste gebruik van Noordzee vis.

Het is mogelijk om van 10 december tot en met 10 januari te nomineren op jouw favoriete horecaonderneming. Jouw favoriet nomineren kan hieronder. 

 

Van deze nominaties worden selecties gemaakt en deze worden op maandag 13 januari gepubliceerd. Vanaf 13 januari kan er gestemd worden op de genomineerde selectie. Op maandag 3 februari worden de winnaars van de awards uitgereikt om 17:15 uur op de Haagse Strand- & Terrasbeurs!

De awards

De beste Haagse nieuwkomer 2019 

Net zo als voorgaande jaren willen wij de nieuwkomers in de schijnwerpers zetten. Om dit mogelijk te kunnen maken, hebben wij jouw mening nodig. Hieronder kan je jouw favoriete nieuwkomer invullen. Wij vragen om je e-mailadres zodat we je op de hoogte kunnen houden van de uitkomsten. 

Hartelijk dank! 

Meest duurzame horecaonderneming 

Net zo als voorgaande jaren willen wij de meest duurzame horecaonderneming in de schijnwerpers zetten. Om dit mogelijk te kunnen maken, hebben wij jouw mening nodig. Hieronder kan je de meest duurzame horecaonderneming invullen. Wij vragen om je e-mailadres zodat we je op de hoogte kunnen houden van de uitkomsten. 

Hartelijk dank! 

Beste gebruik van Noordzee vis 

Net zo als voorgaande jaren willen wij de horecaonderneming die het beste gebruik maakt van Noordzee vis in de schijnwerpers zetten. Om dit mogelijk te kunnen maken, hebben wij jouw mening nodig. Hieronder kan je jouw favoriete horecaonderneming invullen die het beste gebruik maakt van Noordzee vis . Wij vragen om je e-mailadres zodat we je op de hoogte kunnen houden van de uitkomsten. 

Hartelijk dank! 

© 2018 door Haagse Strand- en Terrasbeurs