Partners

De Vereniging van Strandexploitanten Scheveningen (VVS) opgericht op 17 mei 1975,  is de grootste en oudste ondernemersvereniging van Scheveningen en de Nederlandse kust. De vereniging heeft als doelstelling om een veilig en plezierig Scheveningen te waarborgen i.s.m. de Gemeente Den Haag en overheidsdiensten. Samen met ruim 45 strandpaviljoens zet zij zich in om de bewoners van Scheveningen, de Haagse regio en binnen-  en buitenlandse toeristen een aangenaam verblijf in de badplaats te bieden.

Onze partners zijn:

Kreativ Events Nederland organiseert en ondersteunt sinds 2014 verschillende evenementen en markten in en rondom Den Haag. De concepten Salt Market, Summer of Love Market, Grapefood en meer behoren tot hun eigen portfolio. Daarnaast hebben zij ondersteuning gegeven aan o.a. VISSCH Festival, Surf Expo Scheveningen, de Drijvende Kerstmarkt Leiden, Vlaggetjesdag, Vlietdagen, Aan Tafel in de Reinkenstraat en meerdere winkeliersverenigingen door heel Nederland.

KHN (Koninklijke Horeca Nederland) is dé branchevereniging voor de horeca. In Nederland vertegenwoordigen zij 20.000 horecaondernemers met ruim een kwart miljoen medewerkers. KHN maakt zich sterk voor een professionele en vooral toekomstbestendigere horeca.

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen zet zich in om Noordzeevis geliefder te maken, organiseert bijeenkomsten voor alle belanghebbenden en ondersteunt de ambassadeurs en de sector om Noordzeevis uit Scheveningen op de kaart te zetten. In samenwerking met Stichting Noordzeevis wordt de 'Beste gebruik van Noordzeevis' award uitgereikt.

Indebuurt Den Haag inspireert en informeert inwoners van Den Haag via nieuws, artikelen, aanbiedingen en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt. In samenwerking met Indebuurt Den Haag wordt de 'Beste nieuwkomer' award uitgereikt.

Duurzaam Den Haag richt zich op dingen die elke Hagenaar - inwoner of ondernemer - in zijn directe omgeving kan doen om bij te dragen aan de toekomst van onze planeet. In samenwerking met Duurzaam Den Haag wordt de 'Meest duurzame horecaonderneming' award uitgereikt.

Gemeente Den Haag

Colorworks

Sligro Horeca Groothandel

Heineken Dranken Groothandel

© 2018 door Haagse Strand- en Terrasbeurs